неділю, 9 жовтня 2011 р.

Декольте прем'єра стало предметом обговорення в Британській Колумбії


Несподіваний "предмет" став темою обговорення на заході Канади, в законодавчих зборах Британської Колумбії. Інтерес колишнього депутата парламенту провінції від NDP і блогера Девіда Шрека викликала глибина декольте в кофтині прем'єра.

На своїй сторінці соціального сайту twitter.com Шрек висловив сумніви в тому, що наряд Кларк представляє собою приклад того, як повинні одягатися депутати-жінки. 
Сама прем'єр назвала коментарі колишнього народного засідателя "дурними", а лідер фракції NDP Адріан Дікс зажадав від автора замітки вибачень.

Девід Шрек, в свою чергу, вибачатися відмовився, і в своєму блозі, а також в інтерв'ю телеканалу CTV заявив, що він не жінофоб і не прихильник сексизму, а його зауваження стосуються лише рекомендованого для офіційних осіб стилю одягу. "Якщо ви спробуєте прийти в парламент без краватки, то церемоніймейстер негайно попросить вас покинути приміщення", - говорить колишній депутат і охоронець дрес-коду, - "ясна річ, що представляючи провінцію в якості прем'єра ви одягаєтеся відповідно до протоколу, тому я вважаю глибоке декольте абсолютно не відповідним в цьому випадку".

Немає коментарів:

Дописати коментар