вівторок, 26 лютого 2013 р.

Для регіональних аналітичних центрів України


Запрошення для регіональних аналітичних центрів України до участі у проекті «Асоціація регіональних аналітичних центрів: інструмент для підвищення ефективності управління в регіонах України»
Ініціатива Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень (м. Чернігів) за підтримки Європейського Союзу
 Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень запрошує представників регіональних аналітичних центрів з усіх областей України взяти участь у проекті «Асоціація регіональних аналітичних центрів: інструмент для підвищення ефективності управління в регіонах України».Метою проекту є підвищення аналітичної та організаційної спроможності регіональних аналітичних центрів в Україні шляхом їх залучення до моніторингу та аналізу якості надання адміністративних послуг населенню України.Дана ініціатива передбачає підвищення обізнаності представників аналітичних центрів України у питаннях моніторингу та аналізу адміністративних послуг, проведення оцінки та покращення якості адміністративних послуг у регіонах, для чого буде створено Асоціацію регіональних аналітичних центрів.
З цією метою до участі буде запрошено представників регіональних аналітичних центрів з 15-ти областей України (по 1-му представнику з кожної області). 
Відібрані учасники візьмуть участь у двох триденних тренінгах. Перший тренінг відбудеться у м. Ужгород (травень 2013 року) і присвячуватиметься  особливостям європейських систем адміністративних послуг та українського досвіду в даній сфері. Другий тренінг буде проведено у м. Чернігові (липень 2013 року) та передбачатиме навчання учасників основним інструментам моніторингу і аналізу якості адміністративних послуг в Україні. Організатори забезпечують учасників тренінговими матеріалами та харчуванням, а також покривають витрати на проїзд та проживання.
У якості тренерів будуть залучені спеціалісти у сфері адміністративних послуг з Міжнародної Асоціації Інституцій Регіонального Розвитку (м. Ужгород, Україна) та PASOS (м. Прага, Чехія).У вересні 2013 року у м. Чернігові буде проведено установче засідання по створенню Асоціації регіональних аналітичних центрів – спільної організаційної платформи для подальшої співпраці її учасників у здійсненні аналітичної діяльності на території України.Починаючи з жовтня 2013 року по листопад 2014 року, представники регіональних аналітичних центрів, які візьмуть участь у навчальній частині проекту, будуть долучені до моніторингу функціонування системи адміністративних послуг у своїх областях, який матиме на меті розробку та впровадження рекомендацій щодо покращення якості адміністративних послуг.
Для участі у відборі до проекту потрібно надати:
1. Заповнену аплікаційну заявку.
2. Резюме.
3. Рекомендацію від аналітичного центру, який делегує учасника.
Повний пакет документів має бути надісланий не пізніше 17:00 15 березня 2013 року на адресу 
pfirs@ukr.net (прохання у темі листа зазначити «ARAC»). До участі у конкурсі допускаються тільки ті кандидати, які до вказаного терміну нададуть повний пакет документів.Форму аплікаційної заявки можна завантажити ТУТ. Результати відбору будуть повідомлені до 20 березня 2013 року. 
Метою проекту «Асоціація регіональних аналітичних центрів: інструмент для підвищення ефективності управління в регіонах України», що здійснюється Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень за підтримки Європейського Союзу, є підвищення аналітичної та організаційної спроможності регіональних аналітичних центрів в Україні шляхом їх залучення до моніторингу та аналізу якості надання адміністративних послуг населенню України.
Ця публікація була підготовлена за фінансової підтримки Європейського Союзу. Відповідальність за зміст даної публікації покладається виключно на Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень. Інформація, наведена в даній публікації, ні за яких обставин не може розглядатися як така, що відбиває позицію Європейського Союзу.
Європейський Союз складається з 27-ми держав-членів, які вирішили послідовно об’єднати свої ноу-хау, ресурси та долі. Протягом 50-ти років розширення вони разом створили зону стабільності, демократії та сталого розвитку, підтримуючи при цьому культурне розмаїття, терпимість та свободу особистості. Європейський Союз прагне розділяти свої досягнення та цінності з країнами і народами за його межами.
Сайт Представництва Європейського Союзу в Україні: http://eeas.europa.eu/delegations/ukraine/
Сторінка у мережі Facebook: http://www.facebook.com/EUDelegationUkraine
Контактна інформація:
Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень
14005, Чернігів, пр. Миру 68, оф. 916
тел. +38 (0462) 661127,
Контактна особа:
менеджер Поліського фонду міжнародних
та регіональних досліджень Максим Корявець (тел.: +38 063 57 94 655)

Немає коментарів:

Дописати коментар