неділю, 1 березня 2015 р.

Триденний тренінг "Відео як доказ"


Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини Docudays UA запрошує на триденний тренінг «Відео як доказ», розроблений міжнародною правозахисною організацією WITNESS. Його проведуть досвідчені тренери організації WITNESS.
Ми запрошуємо до участі активістів, які планують знімати або вже знімають факти порушення прав людини і мають намір використовувати отримані відеоматеріали, аби притягти до відповідальності порушників, або звільнити несправедливо звинувачених. Ціль нашого тренінгу — навчити активістів знімати безпечно й ефективно, і гарантувати, що їхні відео матимуть значення.

Тренінг відбудеться під час фестивалю 23-25го березня цього року у місті Києві. Тренінг триватиме кожного дня 4 години, і упродовж всього заходу учасники зобов’язуються активно брати в ньому участь.
Учасники тренінгу обиратимуться на конкурсній основі.
Перевага надаватиметься учасникам, які вже мають досвід роботи “у полі” та здійснюють моніторинг порушень прав людини в Криму та зоні АТО.
Для участі в конкурсі необхідно заповнити анкету учасника, що є в додатку, і надіслати на електронну пошту yavorskyy@helsinki.org.ua з темою листа: «Тренінг Witness».
Останній термін подачі анкет: 12 березня 2015 року.
По додаткову інформацію просимо звертатися до Володимира Яворського yavorskyy@helsinki.org.ua.

Немає коментарів:

Дописати коментар