суботу, 30 квітня 2016 р.

Чи можливі гендерні місцеві бюджети на Тернопіллі?

Одним з головних завдань на шляху підвищення ефективності місцевих бюджетів та забезпечення відкритості та прозорості бюджетних процесів є гарантування вільного доступу мешканців місцевих громад до усієї інформації, пов’язаної із формуванням та реалізацією бюджетів області, районів, міст та селищ.
04 травня о 11-й год 00 хвилин в приміщенні конференц-залу готелю "Тернопіль"(вул.Замкова, , 10) відбудеться прес-конференція представників коаліції НУО Тернопільщини «Своє».
Учасники коаліції представлять результати оскаржень дій посадових осіб, здійснених під час комплексного моніторингу по забезпеченню реалізацію права громадян на доступ до інформації та відкритості інформації про формування та реалізацію усіх місцевих бюджетів в Тернопільській області. Участь у заході візьмуть медіаескперти з Естонії та Швеції, котрі на запрошення коаліції перебуватимуть в Тернополі в рамках проекту "Gender and media: towards stronger rights and greater respect of vulnerable groups".

Довідково: відкритий меморандум коаліції «Своє» за ланкою http://news-te.blogspot.com/2015/09/blog-post_96.html
судове слухання по оскарженню бездіяльності Коропецької селищної ради
Тел.для довідок 0962104076

***

Компанія  «Громадський моніторинг відкритості місцевих бюджетів в Тернопільській області» здійснюється Творчим молодіжним об’єднанням «Нівроку» в рамках  проекту «Ціна держави», що реалізується Фондом Східна Європа та CASE-Україна за фінансової підтримки Європейського Союзу

Немає коментарів:

Дописати коментар