середу, 19 жовтня 2016 р.

Галина Кравчинюк:Кухня зсередини

Особливу увагу слід звернути на  місце проведення тренінгу, неповторні Карпатські краєвиди в селі Підзахаричі Чернівецької області, надихали учасниць  не тільки на робочу але і дружню атмосферу.

 Як для мене, людини яка не має досвіду у виборчій діяльності, а про виборчі системи слухала  ще у далекому 2000 році під час навчання  на юридичному факультеті,  тема тренінгу була дуже цікавою. Але не тільки тема, але і сам спосіб донесення тренерками інформації, яка є дуже важливою, я б сказала є основою  для подальшого навчання та  участі у передвиборчій діяльності ( лекція,  практичні завдання, обмін досвідом, живе спілкування учасниць). Важливим був і практичний досвід  учасниць тренінгу, які вже  спробували себе  у попередніх виборах і в якості  кандидаток в депутатки різного рівня, і були членами виборчих комісій  та активними представниками громадських організацій. Які, як то кажуть, знають усю цю  кухню зсередини.  

   Дуже сподобалась презентація   учасницями  своїх областей у вишиванках,   це було креативно, цікаво, весело і захоплююче. Дякую організаторам за чудовий захід

Немає коментарів:

Дописати коментар