середу, 19 жовтня 2016 р.

Ірина Скакальська:Відчути післясмак

Найголовніше у будь-якій справі відчути післясмак....Потрібен був день, щоб зібратися з думками і написати про тренінг...
Випадковості та обставини майже завжди відіграють в коридорах влади важливу роль, але практичні навички і вміння теж мають значення. Тому участь у тренінгу «Вибори та виборча кампанія» у рамках проекту «Побудова жіночого політичного лобі» в Україні у с. Підзахаричі Путильського району Чернівецької області, сприяло розширенню кругозору та надбання знань з виборчого права, планування виборчої кампанії, фандрейзингу та ін. Тобто, це навчання для жінок, які хотіли би просувати себе на наступних виборах і балотуватися. 

До «Гірської казки» приїхали активістки, красуні і розумнички з Тернопільської, Чернівецької та Хмельницької областей. Це був перший кластер проекту, що стартував в Україні. Під час тренінгу панувала чудова, робоча та дружня атмосфера, не зважаючи, що жінки репрезентували різні політичні сили! Рада за таких чудових колєжанок, дякую за досвід і спілкування. Батл з представлення своїх областей був справжнім шоу, яке запам’ятається надовго.
Відзначу чудових тренерів Оксану Ярош та Наталю Тарасенко. Ви класні! Дякую Вам за знання! У моєму лексиконі з’явилося нове слово «таргетинг»…
Згадались слова У. Черчілля «Не потрібно думати, що мої вихідні проходять в неробстві. Для мене вони часто більш плідні, ніж робочі дні». У мене вийшло так само.
Щиро дякую організаторам! Сильно!
І ще…я зуміла пити чай з ромашки, для мене це перемога над собою!!! Ніколи не пила такий чай, не подобався, не те слово. Ура! До нових зустрічей! Усім натхнення й успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар