середу, 14 серпня 2013 р.

На ринку телекомунікації - новий соціально відповідальний оператор мобільного зв'язку



ТОВ Ключ Телекомунікація (TM Klucz Mobile) було засновано у вересні 2012 року, продаж стартових пакетів розпочався в квітні 2013 року. Заснування Klucz Mobile стало можливим завдяки співпраці з одним з найбільших і найстаріших мобільних операторів Польщі Polkomtel Sp. z o.o. (TM PLUS). Ми створили стартовий пакет у двомовному варіанті - українською і польською мовами орієнтуючусь перед усім на українців, які приїжджають в Польщу працювати.
Ми знаємо, що кожен хоче дзвонити з власного телефону за кордон  в тому числі за межі Європейського Союзу і не платити при цьому як за дзвінки на Марс. У той час коли інші оператори за дзвінки за кордон нараховують навіть 2 злотих за хвилину розмови, ми пропонуємо ціни яких не відчує Ваш гаманець. Крім того, завдяки співпраці з Polkomtel, абонентам Klucz доступні покриття та всі послуги, що і абонентам мережі Plus.
Чим ми відрізняємось?
1. На додаток до комерційного продукту ми пропонуємо щось нове, а саме соціальну підтримку. Всі ми знаємо, що до Польщі в якості першої країни Європейського Союзу приїжджає багато людей з пострадянського простору. Подзвонивши на наш безкоштовний номер підтримки абонентів, крім всього іншого можна наприклад отримати безкоштовну консультацію з питань легального перебування та працевлаштування в Польщі, а це досить важливо для людей з-за східного кордону, які приїжджають до Польщі.
2. Ми співпрацюємо з East West Link однією з провідних агенцій на ринку працевлаштування іноземців (перед усім українців) в Польщі. Ми допомагаємо іноземцям знайти в Польщі легальну роботу, платити легально податки, відповідно до цього користуватися соціальним пакетом і почуватися безпечніше.
3. Ми не є корпорацією, відповідно наші витрати не такі великі, це дозволяє нам пропонувати привабливі ціни. Наші ціни говорять самі за себе, так наприклад: дзвінки в країни ЄС - 0.20 PLN/хв, дзвінки в Великобританію дешевші ніж до Польщі - 0.15 PLN/хв, в Ізраїль - 0.10 PLN/хв. Дзвінки до Москви і Санкт-Петербургу лише 0.10 PLN/хв. Ми приєдналися до Якуба Логінова і його проекту " Європа поза ЄС, без будь якої дискримінації" (колишня назва "Україна не Африка" - соціальна кампанія спрямована на зниження тарифів зв'язку зі східними сусідами і спрощення візового режиму) www.facebook.com/EuropaNieunijna
http://www.porteuropa.eu/nieafryka/5174-klucz-mobile-w-gronie-znajomych
4. Відразу після старту наша пропозиція потрапила на друге місце в рейтингу: http://www.my-mobile.com.pl/index.php/2013/07/06/virgin-mobile-znowu-wygrywa-najwyzsza-trzecia-pozycja-orange-w-historii-notowan-my-mobile-ranking-aktualizacja/
5. Важлива також візуалізація - ми за повернення неонів до Варшави, тому ми встановили 2 неони поруч з нашим салоном продажу на вул. Маршалковській y Варшаві.
6. Ми спонсоруємо також мультикультурні фестивалі, наприклад такі як Лемківська Ватра. Плануємо також інші проекти, ми орієнтовані на інтеграцію, на культурний обмін та дружні міжнародні стосунки. Наші працівники походять з України, Росії, Білорусі, Литви, Латвії, В'єтнаму і звичайно ж з Польщі, а що нас об'єднує? Простий, недорогий і надійний зв'язок. Маючи Ключ не треба думати двічі, щоб подзвонити друзям до Норвегії, Німеччини чи Росії.
Наша фан-сторінка на FB
https://www.facebook.com/KluczTelekomunikacjaSpZOo

Немає коментарів:

Дописати коментар