вівторок, 1 вересня 2015 р.

Як громадськості перемогти у війні?

«Освітній дім прав людини в Чернігові» запрошує громадських активістів до участі у зустрічі у форматі «відкритий простір» на тему  «Як громадськості перемогти у війні?».
 Захід проводиться для тих активістів, які працюють задля покращення умов життя людей, що опинилися у скрутній ситуації у час військових дій, – внутрішньо переміщених осіб, учасників АТО та їх сімей, поранених, полонених тощо. У ході проведення заходу його учасники зможуть обговорити як центральну тему зустрічі, так й інші тематично пов’язані теми, запропоновані самими учасниками. Присутні матимуть всі умови для пошуку колективних рішень актуальних проблем, планування та створення спільних проектів.

Захід відбудеться 12-13 вересня (субота, неділя) у м. Чернігів. Початок - 12 вересня о 12 годині, завершення - 13 вересня о 15 годині. Очікувана кількість учасників – 40 осіб.
Організатори компенсують запрошеним учасникам витрати на проїзд (автобус або поїзд не вище класу купе, Інтерсіті+ - 2-й клас) при наявності квитків; забезпечують харчування та проживання у двомісних номерах.
Зацікавлених взяти участь у заході просимо заповнити он-лайн анкету до 6 вересня 2015 року включно.
Захід проводиться в рамках проекту «Громадські дії на підтримку Криму та сходу України», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини в Чернігові» при сприянні Національного фонду на підтримку демократії (NED). Проект є частиною плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини».
Автор: 
Освітній дім прав людини в Чернігові

Немає коментарів:

Дописати коментар