неділю, 11 грудня 2011 р.

Найближчі цілі мережі ЖКУ - просування жінок у владу


Члени Всеукраїнської мережі "Жіночий консорціум України" визначили пріоритетні завдання і цілі своєї роботи на найближчі чотири роки. За підсумками триденної конференції, яка проходила у Кам'янець-Подільському, ухвалено рішення скерувати головну увагу на активне просування жінок у владу,  порушення соціально-економічних прав жінки та протидію гендерному насильству.

Учасники конференції вирішили, що найближчим часом також активізують свою роботу у напрямку підвищення гендерної культури, роз'яснювальної роботи та пропоганди позитивного образу жінки-політика. Робитимуть це шляхом навчань, тренінгів та флеш-мобів в усіх регіонах, де працюють організації-учасники мережі. Як цілова аудиторія визначені студентська молодь, представники влади, бізнесово активні жінки.
На конференції вирішено посилити роботу з представниками владних структур усіх рівнів - шоб кожен чиновник розумів свою роль у впровадженні гендерної політики та виконував свої зобовязання.
Члени мережі ЖКУ також домовилися про систему ухвалення рішень в мережі, техологію узгодження позицій щодо актуальних соціально-економічних питань та визначення єдиних лозунгів для усіх організацій мережі

Немає коментарів:

Дописати коментар