суботу, 15 жовтня 2016 р.

Файні дівчата

Другий день триває тренінг "Вибори та виборча кампанія" проекту
ЖКУ "Побудова жіночого політичного лобі в Україні". Учасниці за допомогою тренерок знайомляться з хитросплетінням світових виборчих систем, визначаються з цільовими групами, переймаються передвибочими програмами...Власне про перебіг тренінгу у неповторних Підзахаричах Путильського району на Чернівеччині ви можете взнати і з численних повідомлень у інтернетсервісах соціальних мереж і  з публікацій в ЗМІ. Однак неможливо обійти увагою практичні завдання. Тож до Вашої уваги новопостала команда "Файні дівчата". Під час презентації вона самі розкажуть про себе. Але дещиця інформації про фантастично талановиту і файну команду не зашкодить. Отже...


Іванна. З ГО "Ініціативна Шумщина" завершили реалізацію проекту, який мав на мені підвищити самозайнятість місцевого сільського населення шляхом популяризації створення сільськогосподарських кооперативів. Зараз намагається налагодити активний діалог із місцевою владою для того, щоб вже в недалекому майбутньою у нас запрацював бюджет участі.


Ірина. Доктор історичних наук і голова Кременецької районної організації БПП "Солідарність
Виступи під час пленарних засідань районної ради, підготовка звернень, робота в окрузі, налагодження партійної комунікації, організація виборів, взаємодія з органами влади. Продовжувати?




Галина. Більш як десятилітній досвід  спілкування з громадянами з питань реалізації свого права на  землю, співпраця з органами місцевого самоврядування, виконавчої влади (районною державною адміністрацією) та районною радою в сфері  земельних правовідносин, вирішення спірних земельних питань. Сьогодні бере активну участь у  розвитку Великогаївської об"єднаної територіальної громади не тільки в сфері земельних питань, але і  розробки і впровадження  стратегії розвитку громади, є членом виконавчого комітету.


Ярослава. Ініціатор створення Агенції з розвитку Зборівської гімназії. Разом з громадою міста Зборова ми виграли проект по будівництву спортивної зали для гімназії в розмірі 150 тис. Доларів (проект фонду УФСІ). Ініціювала створення ГО Євроклуб . Реалізувала проект " Фабрика мультиплікаторів - лідерів європейської освіти " .
2005-2009 роки - депутат районної ради від БЮТ.
Ініціювала ряд волонтерських проектів по допомозі ЗСУ,  а також ряд екологічних, соціальних та навчальних проектів. Місцевий партнер Мандрівного фестивалю документального кіно з прав людини Docudays UA



Тетяна. Найзасекреченіша учасниця команди. Допоміжні засоби, з якими вона вибралась на перевал Німчич - розшукуються до цього часу. Лідерка ГО "Всеукраїнський народний контроль" згуртувала членів організації на плідну та конструктивну роботу,організувала раціонально роботу організації в сучасних умовах.
Як видно зі світлини - уважно переймає досвід учасниць з інших областей.

Оксана. Успішна бізнес-леді, котра вирішила долати політичні
вершини. Саме завдяки її ініціативі більшість "Файних дівчат" добрались до Підзахаричів найкомфортнішим і часоекономним транспортом. В Тернополі ораганізувала установчі збори зі створення ОСББ. При нагоді редагує пісні Андрія Підлужного та дискутує з міжнародними експертами. Авторка логотипу команди "Файних дівчат", котрий на час цієї публікації, реєструвався...


Світлини з архіву Володимира Ханаса та з Всемережжя





Немає коментарів:

Дописати коментар