понеділок, 17 жовтня 2016 р.

“Небесна сотня: історія нескорених”

3D книга-альбом “Небесна сотня: історія нескорених” – це книга про шістьох Героїв Небесної сотні із Тернопільщини. Унікальне видання світлинами й текстом розповідає про події Революції Гідності, є , окремі розповіді про тернопільських героїв, які загинули на Майдані. Так вшанувати своїх земляків вирішили тернопільські активісти. .
– В принципі, це було колективно. Ірина Кучерява і Віталій Дембіцький – ініціатори написання книги. Потім ми об’єднали свої зусилля і разом думали про те, як книга має виглядати, чим вона буде унікальною. Ну, і я навіть не знаю як так сталося, в процесі обговорення, прийшла думка що книга повинна бути в 3D форматі і від того моменту ми почали шукати, як це реалізувати, – розповідає  співавтор 3D книги-альбому “Небесна сотня: історія нескорених” Михайло Жирівський.
Під час проведення 13 Мандрівного фестивалю документального кіно з прав людини Docudays UA в Тернополі і Тернопільській області книгу презентуватимуть у районних центрах перед демонстрацією фільмів з циклу "Енциклопедія Майдану". Зацікавлених осіб прохання залишати коментарі під цим повідомленням.

Немає коментарів:

Дописати коментар