неділю, 1 квітня 2012 р.

До Чернівців з`їхалися фанати Твіттера


Блогери з Києва, Ужгорода, Тернополя, Хмельницького, Вінниці та Чернівців обговорюють політику, архітектуру, п`ють пиво, грають в ігри і все це одразу ж ретранслюють у Твіттер, - інформує кореспондент «Чернівці. Коментарі».

У Чернівцях - TwEvent - зібрання фанатів Твіттера та інших соціальних мереж, які переконані - соцмережі рухають розвиток суспільства. 

Зранку вони побували у міській раді, глянули на місто з висоти ратуші. Загалом до Чернівців з`їхалося понад 40 блогерів різного віку. Найдосвідченіший тут наразі - Володимир Ханас, громадський діяч з Тернополя. Він розповів порталу «Чернівці. Коментарі» про міжрегіональний Інтернет-проект "Твій місцевий депутат"- народні обранці з 9 областей на сайтах проекту розміщують звіти про свою роботу, свої контакти, іншу інформацію, корисну для виборців. У Тернополі також запровадили практику Твіттер-прийому громадян.

- Справді активним депутатам часом образливо, коли вони чекають виборців у час прийому, а до них ніхто не приходить. Цей час політик може використовувати з користю - провести, скажімо, Твіттер-прийом громадян. Адже виборці - люди зайняті і не у всіх є можливість у певний день і в певну годину прийти у приймальню депутата. Набагато швидше і простіше - поставити йому питання у Твіттері. - каже Володимир Ханас.

Далі у програмі чернівецького TwEvent - гра у стікери, доповіді: "Тролі, хіпстери і гіки: інструкція з використання", "Твіттер - уже не торт", а також виступи гуртів "Один в каное", "Better Now" та екслюзивне чернівецьке шоу "Чорний гуцул".

 TwEvent - традиційні зустрічі "твітерян". Такі зустрічі вже відбувалися в КиєвіЛьвові, ТернополіФранківську,Ужгороді, ХарковіЗапоріжжіСімферополі

Немає коментарів:

Дописати коментар