пʼятницю, 19 квітня 2013 р.

У Раді - "Рівноправність"


«Об'єднання «Рівноправність» створено для того, щоб поліпшити ситуацію із правами жінок у країні, досягти гендерної рівності та вирішувати соціальні проблеми. Це об'єднання у жодному разі не буде майданчиком для політичних баталій», - заявила народний депутат, член парламентської фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, перший заступник голови Комітету Верховної Ради з питань євроінтеграції, співголова міжфракційного об'єднання «Рівноправність» Ірина Бережна.

За її словами, вже наступного пленарного тижня відбудеться перше засідання об'єднання, де обговорюватимуться конкретні законопроекти, за розробку яких потрібно взятися, а також намічено план дій «Рівноправності». Крім того, учасники об'єднання планують провести низку зустрічей із представниками громадянського сектора.
Нагадаємо, сьогодні в парламенті створене міжфракційне депутатське об'єднання «Рівноправність». Про це повідомив Голова Верховної Ради Володимир Рибак під час пленарного засідання у п'ятницю, 19 квітня. Співголовами міжфракційного депутатського об'єднання обрані Ірина Бережна (фракція ПАРТІЇ РЕГІОНІВ) й Ігор Єремєєв (позафракційний).
До об'єднання увійшли 34 народні депутати.

Немає коментарів:

Дописати коментар