неділю, 14 квітня 2013 р.

Тернопільські НУО і е-урядування


Представники неурядових організацій Тернопільщини взяли участь  в  навчальному тренінзі «Бібліотеки–мости до е-урядування», котрий відбувся 14 квітня о 15 годині в приміщенні Тернопільської обласної бібліотекою для молоді .
Тренери С. Воробель та В.Ханас ознайомили слухачів з основами рівного доступу громадян до інформаційних послуг, зокрема  до адміністративних послуг, гарантованих державою 


Ініціатива ”Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування” є частиною Національного плану дій у рамках ”Партнерсва ”Відкритий уряд”, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2012 р. № 220-р. 
У рамках програми ”Бібліоміст” проект залучення населення Тернопільської області до вивчення й використання електронних послуг, ресурсів та інструментів е-урядування реалізовується ТМГО
”Адаптаційний чоловічий центр у партнерстві з Тернопільської обласною бібліотекою для молоді. Проектом передбачається проведення  низки тренінгів на базі тренінгового центру, що знаходиться у бібліотеці.  Проект реалізується за підтримки Ради міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) в рамках програми "Бібліоміст".

Немає коментарів:

Дописати коментар